|
Kayıt •
SSS
• Ara • Giriş
|
|
Zaman: 19 Nis 2018, 18:39
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıklar
Sitemize Hosgeldiniz |
 |
Bu foruma yaptiginiz ilk ziyaretiniz ise, lutfen oncelikle [Yardim] kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alisverisinde bulunabilmeniz icin oncelikle Kayit olmalisiniz.
uye olmayanlar forumumuzdan hicbir sekilde aktivite uygulayamaz, mesaj yazamaz, konu acamaz, eklenti indiremez. Forumumuzu tam anlamiyla kullanmak icin uye olabilirsiniz. |
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 4 mesaj ] |
|
Yazar |
Mesaj |
NelerYokki
Site Yöneticisi
|
 Üyelik, Nik Kayıt
Nik almayı bilmiyorsanız tıklayın..öğrenin...http://www.neleryokkifm.net/yardim/Nik almak için Aşağıdaki linkeıklayın...http://www.flatcast.com/de/WizUsr.aspx
_________________ İnan! ...Ama yalnızca bildiğin gerçeklere. Güven! ...Ama yalnızca içinde bağladıklarına. Sev! ...Ama yalnızca hak edenleri. Yaşa! ...Ama SAKIN ÖLÜMÜ AKLINDAN ÇIKARMA
✿•*¨`*•. (¯`v´¯) (¯`v´¯) .•*¨`*•✿ ♥ . . . ✿•*¨`*•.¸(¯`v´¯)¸.•´*¨`*•✿ ♥
|
08 Nis 2010, 15:30 |
|
 |
NelerYokki
Site Yöneticisi
|
 Re: Üyelik, Nik Kayıt
Anlamsız nikler istenmemesi şartıyla dinleyicilerimize nik alınır  ) Hemde Beleşşş....
_________________ İnan! ...Ama yalnızca bildiğin gerçeklere. Güven! ...Ama yalnızca içinde bağladıklarına. Sev! ...Ama yalnızca hak edenleri. Yaşa! ...Ama SAKIN ÖLÜMÜ AKLINDAN ÇIKARMA
|
21 Haz 2013, 11:45 |
|
 |
Arwen
Tüm Generel
|
Allahtan Benim Nick Cok Anlamli =))
21 Haz 2013, 17:08 |
|
 |
NelerYokki
Site Yöneticisi
|
Anlamsiz olsa yanmistin:)))
|
17 Tem 2013, 13:42 |
|
 |
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 4 mesaj ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
|

|